Om skolen

Ringsaker Montessoriskole er en privat skole i Ringsaker kommune og er den eneste privatskolen i Ringsaker basert på Maria Montessoris pedagogiske prinsipper - hvor barnet settes i sentrum.

ringsakermontessoriskoleSkolen holder til i vakre omgivelser på Ring, midt mellom Moelv og Brøttum. Her er det store klasserom og et flott uteområde som innbyr til aktivitet.

Ringsaker Montessoriskole (RMS) er godkjent for inntil 60 elever.  Skolen er fådelt og følger Læreplan for Montessoriskoler som har målsetningene fra Kunnskapsløftet i bunn. Der Kunnskapsløftet legger opp til metodefrihet, forplikter en montessoriskole seg til å følge montessorimetoden.

RMS startet opp høsten 2004, da gamle Nordheim skole ble nedlagt. Det var fremdeles ønskelig med en skole i bygda og valget falt på montessoripedagogikken. 

Det er gratis å gå på RMS. I tillegg får elevene gratis lunsj og frukt i løpet av skoledagen. Elever ved skolen har også rett til gratis skoleskyss innenfor kommunegrensa, akkurat som i offentlig skole. RMS kan tilby SFO.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om skolen? Ønsker du å vite mer om pedagogikken vi benytter? Kontakt oss så svarer vi på dine spørsmål!

Spørsmål og henvendelser

Nordheimvegen 35
2372 Brøttum
Telefon: 62 36 48 84
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vår kjernetid er

Mandag - fredag 08.00 - 15.00

fn-skolelogo 2