Ansatte

 

Bente Rabba

Bente er skolens daglige leder.

Camilla Østlie

Camilla har vært ved skolen helt siden oppstart og er kontaktlærer i gruppe 1. Hun er utdannet allmennlærer med grunnfag musikk ved Høgskolen i Hedmark. Etter å tilfeldig høre om montessoripedagogikken fikk hun ordnet seg praksis ved Drøbak Montessoriskole, noe som gjorde henne interessert i å utdanne seg videre som montessoripedagog. I 2003 ble hun uteksaminert som montessoripedagog for 6-12 år ved Waterpark Montessori Training College. Før RMS jobbet hun to år på Hamar Montessoriskole. Hun sitter også i styret i Montessori Innlandet. Camilla er bosatt i Veldre med samboer Knut og katten Felix. På fritiden liker hun å tilbringe tid med venner og familie, gå tur, lese og høre musikk.

Eli Arlien

Eli begynte hos oss i 2016. Hun jobber som spesialpedagog og har kunst og håndverk i gruppe 1.

Hans Petter Andersson Brodahl

Hans Petter har jobbet som assistent hos oss siden 2008. Han er også skolens vaktmester og altmuligmann. Han bor på Rudshøgda sammen med Marita og barna Birk, Josefine og Jonathan. Han har tidligere jobbet 8 år i barnehage, jobbet i bolig og med arbeidstrening for psykisk utviklingshemmede i 4 år. Hans Petter bruker det meste av fritiden på familien, men liker også å høre musikk og lese bøker.

Lina Gedrimiene

Lina er skolens renholder og passer på at det er hyggelig rundt oss. Hun er bosatt på Gaupen med mannen Darius og barna Aiste og Rimante.

Monica Lundby

Monica bor på Elverum med samboer Gjermund. Hun har barna Martine på 21 og Fredrik på 17, som begge har gått på Ringsaker Montessoriskole. Monica stortrives sammen med elever, kollegaer og assistenthunden Caizer, som er med til daglig. Monica er en allsidig person med erfaring fra bofellesskap og omsorgsbolig, kontorist og butikkmedarbeider. Hun har også jobbet i Nordheim Friluftsbarnehage. Fritiden brukes sammen med barn og familie, og hun er glad i å være ute i naturen.

Solveig Helene Retterås

Solveig jobber i år som faglærer i begge grupper og spesialpedagog. Hun har jobbet på skolen siden oppstart. Hun er fra Sandnes, men er bosatt på Lillehammer med mannen Anders og barna Mathias og Elise. Solveig ble ferdig utdannet montessoripedagog i 2011. I tillegg er hun utdannet vernepleier og har en master i spesialpedagogikk. På fritiden er Solveig glad i å være ute i naturen, spille fotball og være sammen med familie og venner.

Unni Halden

Unni er assistent og har vært ved RMS siden oppstart. Hun jobber i begge gruppene. Unni bor på Rudshøgda og på fritiden spiller hun håndball og er aktiv med agility.

Heidi Myrvoll

Heidi startet hos oss i 2017. Hun er kontaktlærer i gruppe 2.

Stéphanie Kuiper

Stephanie er nyutdannet grunnskolelærer for 1.-7. trinn. Hun har gått på Høgskolen i Hedmark- Avd. Hamar. Opprinnelig er hun fra Nederland hvor hun selv har gått på en Montessori-barneskole. 
Hun er bosatt i Hamar. På fritiden liker hun blant annet å lese bøker, høre på musikk og strikke. 
Stephanie er kontaktlærer i gruppe 2, sammen med Heidi.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om skolen? Ønsker du å vite mer om pedagogikken vi benytter? Kontakt oss så svarer vi på dine spørsmål!

Spørsmål og henvendelser

Nordheimvegen 35
2372 Brøttum
Telefon: 62 36 48 84
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vår kjernetid er

Mandag - fredag 08.00 - 15.00

fn-skolelogo 2